Bloem abonnement

 

Bij een bloem abonnement, kan er gekozen worden uit drie verschillende maten boeketten, klein, middel en groot, mooie verse seizoen bloemen, altijd verschillend en verrassend.
Bij het eerste boeket wordt bij bezorging een gratis bijpassende vaas en een bloemistenmes geleverd.
De verse bloemen worden op donderdagmorgen gehaald bij de groothandel en worden op donderdagavond, meestal 1 keer in de 2 weken, afgegeven om te stralen in de mooie vaas bij jullie thuis.
Deze bloemabonnementen kosten voor een kleine maat €115,00 de middel €135,00 en de grote maat €165,00 dit bedrag is per kwartaal.
Ik spreek geen vaste prijs af per boeket, omdat ik liever per keer kijk, naar wat voor moois de groothandel te bieden heeft, zo kan ik een beetje “spelen” met het bedrag.
Mocht het nu eens niet uitkomen dat er een boeket bezorgt wordt, even laten weten en dan pas ik dat aan. Wil je iets meer weten, dan hoor ik het graag.   
✳️06-52825587   ✳️info@bloemateljee.nl

Zijden bloem abonnementen, aangepast aan elk seizoen. Geen verzorging nodig of vazen die vies zijn, en schoon gemaakt moeten worden. Alleen maar genieten van al het moois wat elk seizoen, ook in zijden te bieden heeft.