Cursus

Cursus 

 Bij de prijs van de cursus,  is alles inbegrepen; bloemen, materialen en een mooie basis, ook voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. U hoeft zelf niets mee te brengen, alleen een goed humeur. De avonden beginnen om 19.30. Bij verhindering graag op tijd door geven, dan kunnen we proberen met een andere cursist te ruilen. Bij niet voldoende deelname, worden er groepen bij elkaar geplaatst. Afmelden is mogelijk tot 24u van te voren, meldt u later af dan wordt een betaling gevraagd van 50% van de kosten.

BEGINNERSCURSUS

De cursus  bestaat uit 4 middagen/avonden, dit zijn er 2 in het voor- en 2 in het najaar. Tijdens de cursus leer je veel technieken en weetjes en het schikken van bloemen.

Tijdens  de beginnerscurus staan de eerste 3 avonden altijd vast, de eerste avond, maken we een boeket in een vaas, de tweede avond een mooie moderne biedermeijer, dit om goed het schuin afsnijden en steken in de oase onder de knie te krijgen,. De derde avond een verticale schikking, dit om de verhoudingen van ondergrond en bloemen te leren.zijn, ligt aan het seizoen en wat er voor moois op de groothandel te krijgen is.

De prijs van de cursus is € 129,50

~De data voor deze cursus in 2020 zijn dinsdagavond, 4 februari, 7 april, 22 september en 10 november 🍁

~De data voor deze cursus in 2020 zijn woensdagavond avond, 5 februari, 8 april, 23 september en 11 november🍁

Vervolgcursus

Deze cursus  bestaat uit 4 avonden/middagen, 2 avonden in het voor en 2 avonden in het najaar. Elke avond, maken we een andere mooie creatie, ik laat me hiervoor inspireren door de natuur, de seizoenen en wat er op de groothandel voor moois te krijgen is. Ik garandeer dat geen enkele avond hetzelfde zal zijn en u met een trots gevoel naar huis zult gaan.

De prijs van de cursus is € 129,50

Binnenkort nieuwe data voor 2020.

  

r.