Cursus

De Corona, heeft ook gezorgd voor aanpassingen tijdens de cursussen en de workshops, er zijn 2~persoons tafels gemaakt, met in het midden een  kuchscherm. De groepen zijn kleiner, en er zijn mondkapjes (voor degene die dit graag wil). Verder is er natuurlijk ontsmettingsmiddel aanwezig. 

BEGINNERSCURSUS

Deze cursus bestaat uit 4 avonden, dit zijn er 2 in het voor- en 2 in het najaar. Tijdens de cursus leer je veel weetjes, technieken en het schikken van bloemen. Ivm de Corona, zullen de avonden niet uit meer dan 6 personen bestaan. Tijdens  de beginnerscursus staan de eerste 3 avonden altijd vast, de eerste avond, maken we een (pluk)boeket in een vaas, de tweede avond een mooie moderne biedermeijer, dit om goed het schuin afsnijden en steken in de oase onder de knie te krijgen,. De derde avond maken we een verticale schikking, dit om de verhoudingen van ondergrond en bloemen te leren zien. Wat we gebruiken, dat ligt aan het seizoen en wat er voor moois op de groothandel te krijgen is. De prijs van de cursus is €134,50
Als u het 🍁 aantikt, verschijnt het inschrijfformulier

De data voor de beginnerscursus op dinsdagavond zijn; 16 februari, 13 april, 8september en 3 november. HELAAS, MAAR DEZE CURSUS IS VOL.

De data voor de beginnerscursus op woensdagavond zijn; 17 februari, 14 april, 9 september en 4 november, HELAAS, MAAR DEZE CURSUS IS VOL.

De data voor de beginnerscursus op dinsdagavond in 2021 zijn; 26 januari, 11mei, 29 september en 17 november . IVM DE ONZEKERHEID DOOR DE CORONA, GAAT DEZE CURUS LATER DIT JAAR STARTEN.


VERVOLGCURSUS  

 Deze cursus  bestaat uit 4 avonden/middagen, 2 avonden in het voor en 2 avonden in het najaar. Elke avond, maken we een andere mooie creatie, ik laat me hiervoor inspireren door de natuur, de seizoenen en wat er op de groothandel voor moois te krijgen is. Ik garandeer dat geen enkele avond hetzelfde zal zijn en u met een trots gevoel naar huis zult gaan. De prijs van de cursus is € 134,50