Doe het zelf pakketten

Uitje voor thuis

De thuis~maak~pakketten zijn simpel om te maken, alles wat je nodig hebt ( behalve het gereedschap) zit in de papieren tas. Er wordt door mij een filmpje gemaakt en dit kun je ten alle tijden bekijken, mochten er daarna nog vragen zijn, mag je natuurlijk contact met mij opnemen. Heel veel plezier en creativiteit gewenst met het maken van je kunststuk. De pakketten worden in een straal van 20 km bezorgt.

Kinderverjaardag~pakket

Op je verjaardag in de bloemetjes worden gezet, hoe leuk is dat. Samen met de feestneuzen die op je feestje komen iets moois maken en dan allemaal met iets kei moois naar huis. We maken iets kleurrijks, alles zit in het pakket, de bloemen, de ondergrond en alle andere spulletjes die je voor een bloemstuk maken nodig hebt. Ik maak een gezellig filmpje waar op staat hoe het bloemstukje gemaakt moet worden. Wil je dit pakket bestellen, de kosten per persoon zijn €14,50 en je moet wel minimaal 5 feestneuzen uit genodigd hebben. Geef me dan minimaal 1 week voor je feestje een appje op 0652825587 met vermelding van kinderfeestje en dan kom ik de kleurrijke pakketjes op de dag van je feestje afgeven. 

Herfst en Kerst

September~Herfsttaartjes


~ De herfsttaartjes, 4 leuke taartjes op een mooie kleur (ikea) bord. Niet kei moeilijk om te maken, maar wel super decoratief en het meeste droogt in. De rank die op de taartjes ligt, is een komkommerrank, deze wordt steeds mooier omdat de rank van groen naar rood kleurt.
De taartjes worden in oase gemaakt, waar om heen prachtige berkenschors gemaakt wordt.

Alles wat je nodig hebt, (behalve gereedschap) zit in het pakket. De prijs voor dit doe~het~zelf~pakket is €26,50. Het pakket kan besteld worden via 0652825588, met vermelding herfsttaart. Je kunt dit pakket bestellen tot 18 september, de pakketten worden op 1 en 2 oktober bezorgt.

Oktober~Staande herfstring

~ De herfst~staande ring, op de ring binden we met wikkeldraad super leuke herfstmaterialen, oa Hortensia, Lampionnetjes en Dadel, wat de ring nog mooier maakt, is dat de herfstmaterialen allemaal in kunnen drogen, en in de flesjes de bloemetjes altijd vervangen kunnen worden, dit hoeft niet met een Gerbera, misschien vindt u het wel leuk om er een Lampionnetje of een Roosje in te zette, zorg aub wel altijd dat het water van de flesjes schoon is.

Alles wat je nodig hebt, (behalve gereedschap) zit in het doe~het~zelf~pakket. De prijs voor de staande herfstring is €36,50. Het pakket kan besteld worden via 0652825587 met vermelding herfstring. Je kunt dit pakket bestellen tot 17 oktober, de pakketten worden op 30 en 31 oktober bezorgt.

November~Kerstboompjes

De puntjes voor dit doe~het~zelf~pakket worden nog op de i gezet. Snel meer!


Uitje voor thuis foto’s