Doe het zelf pakketten

Uitje voor thuis

De thuis~maak~pakketten zijn niet zo moeilijk om te maken, bijna alles wat je nodig hebt (behalve het gereedschap) komt in een papieren tas. Hoe gezellig is het om samen met een paar vriendinnen of thuis, in je eigen tempo, creatief bezig te zijn.

Er wordt door mij een duidelijk, goed te volgen intructiefilmpje gemaakt, deze kun je ten alle tijden bekijken, en mochten er daarna nog vragen zijn, mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen!

ZOMERPAKKETTEN

Juni pakket

Kruidenkrans

heerlijk geur met de mooie grijze kleur

Geur, kleur en structuur krans, is super leuk en makkelijk om te maken. De heerlijk geurende kruiden (Wilde Tijm en Rozemarijn) samen met het grijze van de Olijf en Eucalyptus.
De krans geeft een gevoel van vakantie, zomer en van buiten leven. De krans droogt erg mooi in en blijft daarom lang mooi!

In dit pakket zit, de ijzeren ring (30cm) wikkeldraad, de kruiden en het groen, het duidelijke instructiefilmpje wordt naar je toegestuurd en deze kun je alle tijden terug kijken.
De krans kan op twee manieren besteld worden, een ring die je voor de helft op kunt draaien €24,50 of je kunt kiezen om de hele ijzeren ring op te draaien €47,50. De pakketten kunnen besteld worden tot 17 juni en worden in een straal van 20 km gratis bezorgt op 25 en 26 juni.
Wil je dit pakket bestellen, mail: info@bloemateljee.nl of app naar 0652825587


In de maanden juli en augustus zijn er geen doe het zelf pakketten, na de zomer gaan we weer verder, snel meer hierover. Alvast een fijne zomer.

Foto’s van de thuis creaties