Doe het zelf pakketten

Uitje voor thuis

De thuis~maak~pakketten zijn niet zo moeilijk om te maken, bijna alles wat je nodig hebt ( behalve het gereedschap) zit in een papieren tas. Hoe gezellig is het om samen met een paar vriendinnen of lekker alleen bij de warme kachel creatief bezig te zijn. Er wordt door mij een duidelijk, goed te volgen intructiefilmpje gemaakt, deze kun je ten alle tijden bekijken, en mochten er daarna nog vragen zijn, mag je natuurlijk contact met mij opnemen!

De pakketten worden in een straal van 20 km gratis bezorgt, de doe het zelf pakketten kunnen afwijken van het voorbeeld.
Heel veel plezier en creativiteit gewenst met het maken van je eigen creatie!

Kinderverjaardag~pakket

Op je verjaardag in de bloemetjes worden gezet, hoe leuk is dat. Samen met de feestneuzen die op je feestje komen iets moois maken en dan allemaal met iets kei moois naar huis. We maken iets kleurrijks, alles zit in het pakket, de bloemen, de ondergrond en alle andere spulletjes die je voor een bloemstuk maken nodig hebt. Ik maak een gezellig filmpje waar op staat hoe het bloemstukje gemaakt moet worden. Wil je dit pakket bestellen, de kosten per persoon zijn €14,50 en je moet wel minimaal 5 feestneuzen uit genodigd hebben. Geef me dan minimaal 1 week voor je feestje een appje op 0652825587 met vermelding van kinderfeestje en dan kom ik de kleurrijke pakketjes op de dag van je feestje afgeven. 

November pakketten

De pakketten, die op 1 en 2 december bezorgt worden, kunnen gemakkelijk enkele dagen later gemaakt worden. Het groen droogt nm prachtig in, we hebben gedacht deze pakketten net voor de Sint naar jullie te brengen, omdat deze dan eventueel als Sint~kadootje ( aan jezelf of een ander) gegeven kunnen worden.

Festoen

~ een Festoen of wel Guirlande, is eigenlijk een slinger gemaakt van eventueel bloemen en of groen. De festoen maken we van Eucalyptus, Steeneik en andere super mooie materialen, die kei mooi in drogen en waar je eventueel met kerst wat lichtjes en kerstballetjes bij kan steken.

Alles wat je nodig hebt, (behalve gereedschap en de sierpot) zit in het doe~het~zelf~pakket, en een duidelijk instructiefilmpje wordt je toegestuurd. De prijs voor de festoen is €27,50. Het pakket kan besteld worden via 0652825587 of info@bloemateljee.nl met vermelding festoen. Je kunt dit pakket bestellen tot 23 november, de pakketten worden op 1 en 2 december bezorgt, een extra leuk kadootje ( voor jezelf of een ander) van de Sint.

Winter~boeket

~ met mooie winter grijze kleuren en leuke groensoorten gaan we dit winterboeket maken. Super om te hangen, maar ook prachtig om op een schaal te leggen, wat zal het lekker ruiken met de Eucalyptus en andere soorten groen.


Alles wat je nodig hebt, (behalve gereedschap) zit in het doe~het~zelf~pakket, en een duidelijk instructiefilmpje wordt je toegestuurd. De prijs voor het winterboeket is €24, 50. Het pakket kan besteld worden via 0652825587 of info@bloemateljee.nl met vermelding winterboeket.Je kunt dit pakket bestellen tot 23 november, de pakketten worden op 1 of 2 december bezorgt, extra leuk kadootje ( voor jezelf of een ander) van de Sint.

Kerstboompjes

~ Hoe gaaf, Kerstboompjes die je elk jaar opnieuw kan opmaken (de kerstboom wordt van betonijzer gemaakt, en wordt door de roest alleen maar mooier) De boompjes worden gemaakt van verschillende soorten groen, oa Steeneik, Eucalyptus en het mooie heerlijk ruikende kerstgroen: Nobilus groen. Je kunt kiezen om de boompjes groen (naturel) te laten of met Gipskruid (witte bloemetjes) of Ilexbesjes (rode bes) te maken, helemaal wat jou smaak is en bij je interieur in kerstsfeer past. De boompjes kunnen ruim voor kerst gemaakt worden, de materialen drogen nm kei mooi in.

Alles wat je nodig hebt, (behalve gereedschap, kerstlichtjes, dennenappels en kerstballen) zit in het doe~het~zelf~pakket, en een duidelijk instructiefilmpje wordt je toegestuurd. De prijs voor het kleinere (35 cm hoog) kerstboompjes is €29,50, het grote (50 cm hoog) kerstboompje is €39,50. De set van de grote en kleine samen is €65,00. Het pakket kan besteld worden via 0652825587 of info@bloemateljee.nl met vermelding kerstboompjes.Je kunt dit pakket bestellen tot 23 november, de pakketten worden op 1 of 2 december bezorgt, nog zo’n leuk kadootje ( voor jezelf of voor een ander) van de Sint

December~Pakketten


Kerstbloemstuk/krans

~Het Kerstbloemstuk, gaan we maken op een rieten krans, om de krans doen we gedroogd bananenblad met mooi dik touw. Op de krans komen oa Nobilus/ kerst groen en Eucalyptus, ruiken alle twee heerlijk en droogt super mooi in, en er zitten verschillende leuke natuurlijke kerstmaterialen bij, zodat je zelf kan kiezen welke jij wil gebruiken. En natuurlijk de mini~mini rode of witte Cyclaampjes. Je kunt eventueel nog kerstballetjes in de kleur van je interieur kerstlampjes in het stuk/krans bij steken.

Alles wat je nodig hebt, (behalve gereedschap en de kerstlichtjes) zit in het doe~het~zelf~pakket, en een duidelijk instructiefilmpje wordt je toegestuurd. De prijs voor het kerstbloemstuk is €32,50. Het pakket kan besteld worden via 0652825587 of info@bloemateljee.nl met vermelding kerstbloemstuk. Je kunt dit pakket bestellen tot 12 december, de pakketten worden op 16 en 17 december bezorgt.


Uitje voor thuis foto’s