doe het zelf pakketten

Weer een jaar afsluiten met Corona, wie had dat gedacht! Nou, ik niet toen ik in de zomer de kerst~workshops aan het voorbereiden was. Nu we helaas alle workshops weer af hebben moeten/willen zeggen (mijn atelier is te klein en het voelt ook echt niet goed, om door te gaan terwijl er zoveel druk is op de zorg, en er tot groot verdriet nog steeds mensen komen te overlijden)
Maar we gaan zeker niet bij de pakken neerzitten, en gaan weer starten met doe het zelf pakketten. Ik denk dat er weer een kei leuke keuze is uit 4 verschillende pakketten, alle 4 de pakketten zijn niet heel moeilijk om te maken, en met het instructiefilmpje erbij komt het helemaal goed!
Bij de pakketten zit alles bij geleverd, behalve je gereedschap en het lijmpistool, we bezorgen de pakketten gratis in een straal van 20 km. We kunnen alleen geen tijd van bezorgen afspreken, dus het is verstandig om even een emmer bij deur neer te zetten of en ander bezorgadres door te geven. De week voor levering krijg je een berichtje met alle info en daarbij wordt meteen een betaalverzoek gestuurd, na betaling krijg je het instructiefilmpje toegezonden.

U kunt alle pakketten op een later tijdstip maken, zorgt u dan aub wel, dat u het groen in een emmer zet en koud (bv buiten) bewaart.

Als je op het🌲 gaat staan bij het pakket van keuze, verschijnt het inschrijfformulier.
Ik wens iedereen heel veel bloemige creativiteit, en weet, het wordt vanzelf weer voorjaar, blijf lief voor elkaar maar vooral, blijf gezond, groet Monique

Winterkrans

De Winterkrans, super leuk, en zeker niet moeilijk om te maken. Een techniek met van draaien met wikkeldraad om een strokrans, als je deze techniek eenmaal onder de knie hebt, kun je deze nog veel vaker gebruiken. We gebruiken het heerijk geurende kerstgroen, Nobilus, Eucalypthus en Steeneik, allemaal super mooi in de grijze tinten en prachtig om in te laten drogen. Als de krans klaar is, dan maken we hem helemaal af met wat speelsheid van de Tillandsia. De krans kan worden gelegd of opgehangen, wil je er graag mooi stoer touw bij, laat je dat dan even weten. Wil je graag (Advent)kaarsen op de krans (ik leg in het instructiefilmpje uit hoe je deze kan bevestigen) ik kan helaas niet voor de kaarsen zorgen, er is een groot tekort aan materialen op de groothandel en dit geldt helaas ook voor kaarsen. Wil je ze graag op de krans, laat je dat dan even weten, dan doe ik in je pakket het ijzerdraad bij, wat je nodig hebt. Dit pakket kan tot maandag 6 december bestelt worden en wordt bezorgt op 9 of 10 december , de kosten van dit doe het zelf pakket is €47,50 🌲


Kerstboompjes op Berk

De Kerstboompjes, worden gemaakt in een mooie grijze terracotta pot, deze wordt voor de stevigheid gevuld met een laagje cement (de cement zit in een tasje wat eruit kan, zodat u de pot na de kerst ook nog kan gebruiken), daarin wordt de Berkenhouten stam geplaatst. De kruin van de Kerstboom, die bestaat uit het lekker geurende kerstgroen, Nobilus en Pinus , gaan we met wikkeldraad en krammen opdraaien. Deze soorten Kerstgroen drogen mooi in, dus u hebt extra lang plezier van de Kerstboompjes. Het mos wordt met het pakket meegeleverd, de lampjes niet! U kunt natuurlijk altijd nog een eigen touch aan de boompjes geven door er kerstballetjes naar eigen smaak in te hangen. Dit pakket kan tot maandag 6 december besteld worden en zal 9 of 10 december bezorgt worden, de kosten van dit doe het zelf pakket zijn € 34,50 🌲 Sorry, dit doe~het~zelf~pakket is niet meer leverbaar.

Kerstarrangement


Het Kerstarrangement van dit jaar is een natuurlijk stuk op geschild Robina~hout samen met de Seringentak, super leuk om te bewaren om er in het voorjaar een andere creatie van te maken. We gaan het stuk (is ongeveer 50 cm lang) maken met een lijmpistool (heb je deze niet, pak dan andere goede lijm) we lijmen oa de Seringentak, Nobilus, Pinus en Bosbes vast, de andere Kerstmaterialen, zoals de Denneapples, Zwammen en Lotuskolven eveneens, allemaal materialen die super lang goed blijven en daarom kan het stuk ook makkelijk 3 weken voor de Kerst gemaakt worden. Om de (witte)Hyacint doen we mos, deze maken we met touw vast, maar zetten we niet vast op het stuk, dit omdat je ze dan tussendoor nog even het mos goed nat kan maken. De flesjes voor eventueel de bloemetjes in te zetten, is een extra touch, hou je van een natuurlijk stuk zonder de flesjes, of zou jij wel wat extra kleur in je stuk willen? Wil je ze er graag bij geleverd hebben, laat je dat dan even weten. De Kerstlichtjes en de verse bloemetjes zitten niet in het pakket bijgeleverd! Dit pakket kan tot maandag 6 december bestelt worden en zal op 9 of 10 december bezorgt worden, de kosten van dit doe het zelf pakket zijn zonder de flesjes € 36,50 en met de flesje €37,95 🌲ps de materialen kunnen afwijken van de foto!

Kerstboompjes op frame

De Kerstboompjes van vorig jaar, zo leuk, de vraag was, komen ze dit jaar weer, Ja natuurlijk! Je kunt de boompjes in 2 maten bestellen, nm 50 en 40 cm hoog, de Kerstboompjes (de dennenappels zitten niet in het pakket) zijn van (roestig) staal gemaakt met daaronder een houten voet. Super makkelijk om met wikkeldraad op te draaien, en dan naar eigen smaak nog met Kerstballetje of lichtjes te versieren, ook dit groen blijft weer heel lang goed, ik begreep zelfs dat er sommige nog zo mooi zijn, dat ze vanuit de zolder zo de woonkamer in kunnen! Vergeet je niet door te geven welk pakket groen je wilt. Voor degene waar de boompjes niet zo mooi meer zijn, zijn er ook 2 pakketten met mooie soorten groen, deze kunnen opgehaald worden, door een Drive~Inn achter het atelier te rijden. De pakketten met en zonde frame kunnen tot maandag 6 december besteld worden, de pakketten met frame zullen 9 of 10 december bezorgt worden. De Drive~Inn voor alleen de losse pakketten is op zaterdag 4 december, de kosten voor dit doe het zelf pakket zijn, de complete grote boom €39,50 de complete kleine boom €29,50, de 2 boompjes samen zijn €65,00. Wil je het groen los, dan is het voor de kleine boom €17,50 en de grote boom €24,50 en samen € 39,50 🌲 Vergeet niet te vermelden welk groen pakket je graag wilt!


Foto’s thuis doe~het~zelf~pakket