Workshops

Lieve mensen, helaas heb ik besloten om dit jaar geen voorjaar~workshops aan te bieden, dit omdat de situatie rondom Corona nog zo onzeker is, en daardoor de voorbereidingen heel lastig zijn. Tijdens de herfst|kerst zullen er weer meerdere workshops gegeven worden in mijn atelier.

Maar voor nu, niet getreurd, en zijn weer kei leuke DOE HET ZELF PAKKETTEN, creatief aan de slag, maar dan op een andere manier, ook super leuk.

WORKSHOPS

 Een avond of middag creatief bezig zijn en met iets moois naar huis gaan, dat kan! Ik geef nm ook workshops, bv met de Kerst een mooi bloem(Kerst)stuk maken voor op tafel, een prachtige herfstkrans voor aan de deur, of iets vrolijks in het voorjaar. 
Er wordt altijd in een kleine groep en onder professionele begeleiding, met veel gezelligheid gewerkt. Ook zal er veel verteld worden over de verzorging van bloemen en planten, en er worden bruikbare tips gegeven. De materialen voor de workshop kunnen afwijken van de foto op de site.
Bij de prijs zijn inbegrepen; bloemen, materialen en een mooie basis. Ook voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd, U hoeft zelf niets mee te brengen, alleen een goed humeur. Bij niet voldoende deelname, worden er groepen bij elkaar gezet, of de workshop wordt afgezegd. Afmelden is mogelijk tot 24u van te voren, meldt u later af dan wordt een betaling gevraagd van 50% van de kosten. 
Met vriendinnen, collega’s of andere gezellige creatievelingen een workshop doen, dat kan! Bij een groep van minimaal 6 personen kunnen we samen naar een passende datum zoeken en kijken wat jullie graag willen maken.
Aanmelden kunt u door op het 🌸 te tikken, dan verschijnt het inschrijfformulier.