Herfst en Kerstworkshops

 
De Corona, heeft ook gezorgd voor aanpassingen tijdens de cursussen en de workshops, er zijn 2~persoons tafels gemaakt, met in het midden een  kuchscherm. De groepen zijn kleiner, en er zijn mondkapjes (voor degene die dit graag wil). Verder is er natuurlijk ontsmettingsmiddel aanwezig.
Ook heeft het bouwbedrijf een raam zo gemaakt dat deze ver open kan, en er goed geventileerd kan worden, vergeet daarom geen sjaal mee te nemen.  
Ik hoop dat een ieder zo verstandig is om bij gezondheidsproblemen af te zeggen, hoe leuk en gezellig een avond vol creativiteit ook is. 

 

Workshops

Een avond of middag creatief bezig zijn en met iets moois naar huis gaan, dat kan! Ik geef nm ook workshops, bv met de Kerst een mooi bloem(Kerst)stuk maken voor op tafel, een prachtige herfstkrans voor aan de deur, of iets vrolijks in het voorjaar. 

Er wordt altijd in een kleine groep (maximaal 6 personen) en onder professionele begeleiding, met veel gezelligheid gewerkt. Ook zal er veel verteld worden over de verzorging van bloemen en planten, en er worden bruikbare tips gegeven. De materialen voor de workshop kunnen afwijken van de foto op de site.

 Bij de prijs zijn inbegrepen; bloemen, materialen en een mooie basis. Ook voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd, U hoeft zelf niets mee te brengen, alleen een goed humeur.  Bij niet voldoende deelname, worden er groepen bij elkaar gezet, of de workshop wordt afgezegd. Afmelden is mogelijk tot 24u van te voren, meldt u later af dan wordt een betaling gevraagd van 50% van de kosten. 
Aanmelden kunt u door op het 🍁 te tikken, dan verschijnt het inschrijfformulier 

Herfstbloemstuk

~ Maandag 12 oktober, 19.30, HERFSTBLOEMSTUK. Dit bloemstuk gaan we in de oase steken, met prachtige herfstmaterialen, oa Bessen, Rozenbottel en Physalis. Dit bloemstuk kun je in laten drogen om nog wat langere plezier van je mooie creatie te hebben. De prijs voor deze workshop is € 36,50, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL

~ Dinsdag 13 oktober, 19.30 uur, HERFSTBLOEMSTUK. Dit bloemstuk gaan we in de oase steken, met prachtige herfstmaterialen, oa Bessen, Rozenbottel en Physalis. Dit bloemstuk kun je in laten drogen om nog wat langere plezier van je mooie creatie te hebben. De prijs voor deze workshop is €36,50, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

Herfstboeket

~ Woensdag 14 oktober, 19.30 uur, HERFSTBOEKET. Met mooi herfst~winter groen gaan we dit boeket maken, wat zal het lekker ruiken, dit boeket kan helemaal indrogen en met een mooi dik touw worden afgewerkt. De prijs voor deze workshops is €27,50, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

Half~metertje~herfst 

Maandag 19 oktober, 19.30 uur HERFSTSCHORS, een favoriet onder de workshops, super leuk om te maken en blijft erg lang goed. De herfst heeft hier prachtige droog materialen voor, de schors gaan we lijmen. Deze workshop kost €27,50, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

~  Dinsdag 20 oktober, 19.30 uur HERFSTSCHORS, een favoriet onder de workshops, super leuk om te maken en blijft erg lang goed. De herfst heeft hier prachtige droog materialen voor, de schors gaan we lijmen. Deze workshop kost €27,50, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL

Herfstkrans

~ Donderdag 22 oktober, 19.30 uur, HERFSTKRANS, wauw, wat een prachtige herfstkrans, ( 40 cm doorsnede) deze gaan op een strokrans opdraaien, met kei mooie bessen en andere herfst materialen die super lang goed blijven. De prijs voor deze workshop is € 69,50 SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

Droogbloemenring 

~ Vrijdag 23 oktober, 19.30 uur, DROOGBLOEMENRING, droogbloemen zijn weer helemaal hip en trendy! Daarom deze metalenring, ( 40 cm doorsnede) de ring is niet zo moeilijk om te maken, de techniek van het opdraaien kun je later zeker ook thuis nog voor andere kransen gebruiken. Welke combinatie van droogbloemen en herfstmaterialen het gaat worden, mag je zelf beslissen, er staat van alles zal van alles klaar staan. Als laatste raffia erbij, om je creatie ergens mooi op te hangen. De prijs voor deze workshop is €29,50, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL

Vrijdag 30 oktober, 19.30 uur, DROOGBLOEMENRING, droogbloemen zijn weer helemaal hip en trendy! Daarom deze metalenring, ( 40 cm doorsnede) de ring is niet zo moeilijk om te maken, de techniek van het opdraaien kun je later zeker ook thuis nog voor andere kransen gebruiken. Welke combinatie van droogbloemen en herfstmaterialen het gaat worden, mag je zelf beslissen, er staat van alles zal van alles klaar staan. Als laatste raffia erbij, om je creatie ergens mooi op te hangen. De prijs voor deze workshop is €29,50, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

Herfstschaal


~ Maandag 26 oktober, 19.30 uur, HERFSTSCHAAL, op een mooie ondergrond gaan we een laag tafelstuk maken, waarin oa verschillende herfstvruchten en hortensia’s een hoofdrol spelen, verder werken we met oa vetplantjes en er zullen allerlei andere leuke herfstspulletjes klaar staan om de creatie naar uw eigen hand te zetten. De prijs voor deze workshop is €32,50 SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL

Steeneik~Dadel~Krans

~ Dinsdag 27 oktober, STEENEIK~ DADEL~ KRANS, (40 cm doorsnede) nog zo’n gave klassieker, eentje waar iedereen altijd super enthousiast van wordt, om te maken, maar zeker ook daarna. De dadel wordt groen opgedraaid, maar zal steeds mooier leisteen zwart kleuren, feestje om in huis te hebben. De prijs voor deze workshop is € 49,50, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

Festoen

~ Woensdag 28 oktober, 19.30 uur, FESTOEN. Deze bloemen\groen slinger, gaan we opdraaien met wikkeldraad en een ondergrond van touw, deze zal ook indrogen. Hartstikke leuk om op te hangen maar ook prachtig op een mooie pot. De prijs voor deze workshop is €29,50, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.                                                                                             

Herfstbloemstuk

~ Donderdag 29 oktober, 19.30, HERFSTBLOEMSTUK. Dit herfstbloemstuk, gaan we eerst de ondergrond van schors maken, deze kun je langer bewaren. de in de schors komt een goedkope pot, met daarin een hoog stuk oase, daarna gaan we de pot opmaken met mooie herfstmaterialen. Omdat de materialen (bijna) allemaal indrogen, heb je nog net wat langer plezier van je mooie creatie hebben. De prijs voor deze workshop is € 34,50 SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

 

Kerst 

~ KERSTBLOEMSTUK, met kerst maken we altijd iets natuurlijk moois, wat kan pronken in jullie huis, een kerststuk met de materialen van deze tijd. Iets om trots op te zijn en  nog net wat gezelliger de kerstdagen te vieren. Op het laatste moment zijn er super veel mooie ondergronden op de groothandel, dat is de reden dat er geen voorbeeld op de site staat, dan zit ik daar vast aan, en heb in al die jaren geleerd, dat ik dat niet meer moet doen. Het is wel altijd wel iets natuurlijks en je kunt het kerststuk op tafel te zetten. De prijs voor deze workshop is €36,50

~Maandag 14 december, kerst, 19.30 uur, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL

~Dinsdag 15 december, kerst, 19.30 uuur, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

~Woensdag 16 december, kerst, 19.30 uur SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

~Donderdag 17 december, kerst, 19.30 uur, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

~Vrijdag 18 december, kerst, 19.30 uur, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

~Zaterdag 19 december, kerst, 14.00 uur, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

~Maandag 21 december, kerst, 19.30 uur, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

~Dinsdag 22 december, kerst, 19.30 uur, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL.

~Woensdag 23 december, kerst, 19.30 uur, SORRY, MAAR DEZE WORKSHOP IS VOL

“Een vraag die vaak aan mij gesteld wordt is; hoelang duurt de workshop waar ik me voor ingeschreven heb? Nou, dit ligt heel erg aan, welke workshop je gaat doen, de ene workshop duurt maar 1 uur, maar er zijn ook workshops die 2 uur duren. Dus, hoelang de workshop duurt, ligt vooral aan wat er gemaakt wordt en hoe gezellig het is.