Voorjaarsworkshops

Het voorjaar, het begin van nieuw leven, kriebels en mooie kleuren. Ook weer het begin van de start van de workshops, maar helaas zal het dit jaar iets anders zijn. Ondanks alle maatregelen die er in mijn atelier getroffen zijn, heeft Dhr Rutten gesproken! De workshops en cursussen mogen niet starten, het is niet anders, maar het is wel heel heel spijtig.
Wil je toch graag creatief zijn en iets moois maken, kijk eens bij de doe het zelf pakketten, kei leuk!
En als laatste wil ik dit nog zeggen; geniet van de Narcissen die in bloei komen, de knoppen aan de Magnolia, en de vogeltjes die gaan fluiten, de natuur trekt zich niks nm niks aan van de Corona. We komen er samen wel.
Blijf gezond, lieve groet, Monique
De Corona, heeft ook gezorgd voor aanpassingen tijdens de cursussen en de workshops, er zijn 2~persoons tafels gemaakt, met in het midden een kuchscherm. De groepen zijn kleiner, en er zijn mondkapjes (voor degene die dit graag wil). Verder is er natuurlijk ontsmettingsmiddel aanwezig.
Ook heeft het bouwbedrijf een raam zo gemaakt dat deze ver open kan, en er goed geventileerd kan worden, vergeet daarom geen sjaal, met de kou, mee te nemen.  
Ik hoop dat een ieder zo verstandig is om bij gezondheidsproblemen af te zeggen, hoe leuk en gezellig een avond vol creativiteit ook is.

 Een avond of middag creatief bezig zijn en met iets moois naar huis gaan, dat kan! Ik geef nm ook workshops, bv met de Kerst een mooi bloem(Kerst)stuk maken voor op tafel, een prachtige herfstkrans voor aan de deur, of iets vrolijks in het voorjaar. 

Er wordt altijd in een kleine groep (maximaal 6 personen) en onder professionele begeleiding, met veel gezelligheid gewerkt. Ook zal er veel verteld worden over de verzorging van bloemen en planten, en er worden bruikbare tips gegeven. De materialen voor de workshop kunnen afwijken van de foto op de site.

Bij de prijs zijn inbegrepen; bloemen, materialen en een mooie basis. Ook voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd, U hoeft zelf niets mee te brengen, alleen een goed humeur.  Bij niet voldoende deelname, worden er groepen bij elkaar gezet, of de workshop wordt afgezegd. Afmelden is mogelijk tot 24u van te voren, meldt u later af dan wordt een betaling gevraagd van 50% van de kosten. 
Aanmelden kunt u door op het te tikken, dan verschijnt het inschrijfformulier