Doe het zelf pakket

Uitje voor thuis

De thuis~maak~pakketten zijn simpel om te maken, alles wat je nodig hebt zit erbij, behalve gereedschap. Er wordt door mij een filmpje gemaakt en dit kun je ten alle tijden bekijken, mochten er daarna nog vragen zijn, mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Heel veel plezier en creativiteit gewenst met het maken van je kunststuk. De pakketten worden in een straal van 20 km bezorgt.

 

 

Kinderverjaardag~pakket

Op je verjaardag in de bloemetjes worden gezet, hoe leuk is dat. Samen met de feestneuzen die op je feestje komen iets moois maken en dan allemaal met iets kei moois naar huis. We maken iets kleurrijks, alles zit in het pakket, de bloemen, de ondergrond en alle andere spulletjes die je voor een bloemstuk maken nodig hebt. Ik maak een gezellig filmpje waar op staat hoe het bloemstukje gemaakt moet worden. Wil je dit pakket bestellen, de kosten per persoon zijn €14,50 en je moet wel minimaal 5 feestneuzen uit genodigd hebben. Geef me dan minimaal 1 week voor je feestje een appje op 0652825587 met vermelding van kinderfeestje en dan kom ik de kleurrijke pakketjes op de dag van je feestje afgeven. Heel het jaar leverbaar!

Hartjes, zijden met droogbloemen   


Een metalen hart, van 25 cm doorsnede, opgedraaid met zijden bloemen, eucalyptus  en haver. Je werkt met een combinatie van mooi zijden (met mooi zijden, zie je eigenlijk niet meer of het echt of zijden is) en droogmaterialen. Dit pakket bestaat uit; het hartje, raffia om op te hangen, wikkeldraad om te binden, de zijden bloemetjes, de droogmaterialen en natuurlijk het filmpje hoe je het hart moet maken, de prijs van een hart is € 22,95, wil je er 2, dan betaal je €42,50

Wil je het hart bestellen, app dan naar 0652825587 met vermelding van je naam en  hart (1 of 2 stuks). Te bestellen tot 21 juni, levering is 3 en 4 juli, de materialen kunnen afwijken van de foto.

Steeneik krans en Steeneik~lavendel krans

Kei leuk om te maken en blijft heel lang goed, deze krans (30 cm doorsnede)  gemaakt op een stro ondergrond. Kies je voor alleen de Steeneik kost de doe het zelf workshop €26,50 , kies je voor Steeneik met Lavendel, dan zijn de kosten €34,50, de kosten zijn incl instructiefilmpje, groen en/of lavendel, wikkeldraad, krans en raffia. De pakketten worden op 3 en 4 juli bezorgt en kunnen tot 21 juni besteld worden.  

Thuis~foto’s