Herfstworkshops

 

bloemig creatief gezellig 

Een avond of middag creatief bezig zijn en met iets moois naar huis gaan, dat kan, ik geef nm ook workshops, bv met de Kerst een mooi bloem(Kerst)stuk maken voor op tafel of een prachtige herfstkrans voor aan de deur, of iets vrolijks in het voorjaar. 

Er wordt altijd in een kleine groep, onder professionele begeleiding en met veel gezelligheid gewerkt.  Ook zal er veel verteld worden over de verzorging van bloemen en planten, en er worden bruikbare tips gegeven. De materialen voor de workshop kunnen afwijken van de foto op de site.

 Bij de prijs zijn inbegrepen; bloemen, materialen en een mooie basis. Ook voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd, U hoeft zelf niets mee te brengen, alleen een goed humeur, Bij niet voldoende deelname, worden er groepen bij elkaar gezet, of de workshop wordt afgezegd. Afmelden  is mogelijk tot 24u van te voren, meldt u later af dan wordt een betaling gevraagd van 50% van de kosten.
Aanmelden kunt u door op het 🌸 te tikken, dan verschijnt het inschrijfformulier 

“Een vraag die vaak aan mij gesteld wordt;  hoelang duurt de workshop waar ik me voor opgegeven heb? Dit ligt heel erg aan, welke workshop je gaat doen, de ene workshop duurt maar 1 uur, maar er zijn ook workshops die 2 uur duren. Dus, hoelang de workshop duurt, ligt vooral aan wat er gemaakt wordt en hoe gezellig het is. 

 

Herfstworkshops

Helaas heb ik de voorjaar~ en zomer~ workshops die nog op de agenda stonden, ivm de Corona, af moeten zeggen. Maar niks is nu belangrijker dan onze gezondheid!  

Na de zomer gaan we weer verder met de herfst~workshops, mijn favoriete seizoen, alvast een paar foto’s van herfst~workshops, die op de rol staan, de data’s volgen snel!    Tot dan, blijf gezond!!
Fleurige groet, Monique